​Reserver bord på tlf::

Diner transportable

Vi leverer lige til døren. Kolde menuer er andrettet på fade, varme retter leveres i thermokasser. Varme stege leveres "hele", medmindre andet aftales.

Vi lægger stor vægt på portionerne er rigelige samt af kvaliteten er den samme som vi serverer ved besøg på Gyrstinge Skovkro.

I det omfang det er muligt, er vi gerne behjælpelige med kok og serveringspersonale. 


Pris pr. time kr. 200,- (min. 5 timer).
Der beregnes timeforbrug for til- og frakørsel.

Minimum antat couverter - 12

Udbringning koster fra 150,- kr.. Skal vi afhente returemballagen beregnes dobbelt kørselsgebyr. 


Service samt transportemballage skal tilbageleveres i rengjort stand.
Ønskes forretter anrettet på tallerkner tillægges prisen kr. 10,00 pr. couvert.

Bindende couvertal - 2 dage før levering.​

Forretter

Suppe (asparges, hønse- eller oksekød)​

kr. 53,-​

Hummerbisque​

kr. 65,-​

Tarteletter med høns i asparges​

kr. 65,-​

Røget svinemørbrad med marinerede bær​

kr. 75,-​

Lun fiskeskaldyrsragout serveret i filokurv​

kr. 75,-​

Varmrøget laks på pluksalat med urtedressing​

kr. 68,-​

Råmarineret tun med fennikelsalat​

kr. 78,-​

Røget laksetatar serveret med ristet krydderurtebrød​

kr. 68,-​

Kold damtet laks, pyntet med rejer, asparges og kaviar samt dressing​

kr. 65,-​

Fersk røget laks med flødestuvet spinat​

kr. 68,-​

Rejecocktail med dressing​

kr. 58,-​

Røget laksetårn med krydderflødeost, salat samt sauce verde​

kr. 78,-​

Røget kalkunbryst med nøddecreme​

kr. 65,-​

Parmaskinke med melonsalat​

kr. 59,-​

Laksesouffle anrettet på spinatbund, serveret med safrancreme og blåmuslinger​

kr. 79,-​

Stenbiderrogn med rødløg, creme fraiche og blinis (sæson)​

kr. 79,-​

Der serveres brød og smør til alle forretter​

Hovedretter

Traditionel flæskesteg med sprød svær, hvide- og brune kartofler, rødkål surt og brun sovs

​kr. 125,-

Helstegt kalveculotte serveret med pommes rissoles, årstidens garniture samt timiansouce

kr. 148,-​

Krydret lammekølle, provencekartofler, årstidens garniture samt svampesauce

kr. 138,-​

Farseret kalkunbryst m. krydderkartofler, årstidens garniture samt provence sauce

kr. 125,-​

Kalvesteg stegt som vildt, hvide- og brune kartofler, walldorfsalat, surt, tyttebærsyktetøj samt kraftig vildtflødesause

kr. 135,-​

Gammeldags oksesteg, hvide kartofler, glacerede løg og haricot vertes, tyttebærsyltetøj samt asier og skysauce

kr. 135,-​

Kalvefilet med bacon, hvide- og brune kartofler, halve æbler, tranebærcompot, surt og walldorfsalat samt portvinsauce

kr. 165,-​

Helstegt dyreryg med hvide- og brune kartofler, walldorfsalat, surt, tyttebærsyltetøj samt kanelbagtpære. Hertil kraftig vildtflødesauce

kr. 195,-

Helstegt oksehøjreb, råstegte kartofler, årstidens garniturer samt sauce bordelaise og sauce bearnaise

kr. 170,-​

Helstegt tyndstegsfilet, kartoffelrösti, årstidens garniture, mixed grøn salat samt sauce bordelaise og sauce bearnaise

kr. 155,-​

Indbagt oksemørbrad Wellington, kartoffelroulade, grøntsoufflé samt ratatouille og brolluysauce

kr. 185,-​

Helstegt kalvemørbrad, kartoffellasagne, haricot vertes i baconsvøb, braisseret fennikel samt whiskeysauce

kr. 185,-​

Medaljoner af kronhjortefilet, kartoffelsoufflé, ristede svampe, grøntsaute samt vildtflødesauce

kr. 199,-​

Desserter

Islagkage overtrukket med marcipan. Hertil bærcompot

kr. 65,-​

Vanilieisrand med sorbet kugler

kr. 65,-​

Nøddekurv med frugt og is

kr. 65,-​

Husets desserttallerken med is, kage og frugt

kr. 68,-​

Pandekager med vanilieis

kr. 55,-​

½ ananas med frugtsalat og råcreme

kr. 62,-​

Bagt æblekage med creme fraiche

kr. 55,-​

Hvid chokolademousse på nøddebund. Hertil friske bær

kr. 68,-​

Isfrageliti med frugtcoulis

kr. 68,-​

Fromage efter ønske

kr. 52,-​

Nougatkage bagt på makronbund. Hertil vanilieis

kr. 69,-​

Isbombe med sorbet

​kr. 64,-

Natmad

Ungarsk gullaschsuppe

kr. 62,-​

Aspargessuppe med kødboller

kr. 53,-​

Pizza. Hertil grøn salat

kr. 65,-​

Pølsebord. 4 slags pølser, lune deller samt lun leverposteg

kr. 68,-​

Ostebræt med 4 slags ost, ostegarniture groft brød samt kiks

kr. 68,-​

Biksemad med spejlæg

kr. 62,-​

Frikadeller med kold kartoffelsalat

kr. 65,-​

Grøntsagstærte med spegeskinke

kr. 68,-​

Buffetforslag

Buffet 10

  • Kold fiskeanretning med laks, rejer og asparges
  • Lun oksetyndsteg
  • Lun rødvinsmarineret svinekam
  • Farseret kalkun
  • Pastasalat
  • Flødekartofler
  • Forårssalat m. kinaradise, cherrytomat og springløg
  • Mix. grøn salat
  • Grønsagstærte
  • Osteanretning
  • Frugtfad
  • Brød og smør

Couvertpris kr. 195,00

Buffet 20

  • Varmrøget havørred m. rørt peberrod
  • Indbagt laks m. spinat og feta
  • Gravad laks m. dressing
  • Kylling a´la Mexico
  • Helstegt Oksefillet
  • Westphalisk skinke med skiver af melon
  • Kronhjortesteg med walldorf salat samt tyttebær
  • Rucolasalat
  • 2 slags grøntsagstærter
  • Flødekartofler m. kartoffel/gulerod
  • Ostebræt
  • Æbletærte m. creme fraiche
  • Brød og smør

Couvertpris kr. 235,00

Buffet 30

  • Fiskesymfoni
  • Dampet laks m. varn hindbærcreme
  • Kæmperejer i hvidløg
  • Røget okseinderlår med mozzerelletimbale
  • Helstegt lammekølle provencale
  • Helstegt kalvefilet
  • Røget kalkunbryst m. røræg
  • Små græske frikadeller
  • Råstegte kartofler
  • Porretærte
  • Quiche loraine
  • Tomatsalat
  • Ovnbagte grønsager
  • Ostebræt
  • Chokoladekage med frisk frugt
  • Brød og smør

Couvertpris kr. 290,00

Mexicansk buffet

  • Enchilada (majstortilla)
  • Tacoskaller
  • Mexicanske ris
  • Patate cruzeta (krydrede kartofler)
  • Chili con carne
  • Fajitas pollo (kyllinge ret)
  • Pavo (gryderet m/marineret kyllingebryst)
  • Salmon mexicana (stegte lakse steaks)
  • Chimi camarones (krydrede rejer)
  • Salatbar
  • Øvrigt tilbehør: guacomole, jalapeños, reven ost, creme fraiche, salsa og chips
  • Mexicansk nøddetærte m. creme fraiche
  • Banankage
  • Frisk frugt

Couvertpris kr. 275,00

Italiensk buffet

  • Gamberetti aglio e olio (rejer i hvidløg og olie)
  • Insalata frutti de mare (salat med alt fodt fra havet)
  • Salmone ala griglia (grillet laks med fennikelfrø)
  • Vetello tonnato (kalv i tunfiskesauce)
  • Saltimbocca alla romana (kalveschitzel med skinke og salvie)
  • Faraona al vino bianco (perlehøne i hvidvin)
  • Risotto alla Milanese (risotto som i Milano)
  • Prosciutto de Parma (Parmaskinke med ovnbagt garniture)
  • Zucchine con pomodori (courgeter med soltørret tomat)
  • Funghi trifolati (svampe stegt med hvidløg og olie)
  • Patate e pomodori al forno (ovnbagte kartofler og tomater)
  • Salade roccola con feta (ruculasalat med feta, oliven og pinjekerner)
  • Tiramisu (kaffecreme-dessert)
  • Macedonia (frisk frugtsalat)
  • Peche alla piemontes e (ferskner med amerretofyld)
  • Variazone della pecorino (osteanretning)
  • Italiensk brød og smør

Couvertpris kr. 308,00

Koldt bord 40​

  • 2 slags sild efter ønske
  • Gravad laks med rævesauce
  • Fiskefilet med remoulade
  • Små frikadeller med rødkål
  • Ribbensteg med surt
  • Mørbradbøf med champignon a´la creme
  • Glaseret skinke med kold kartoffelsalat
  • Brie, gorgonzola, kiks og druer
  • Brød, fedt og smør

Couvertpris kr. 198,00

Koldt bord 50​

  • Røget laks med asparges og røræg
  • Kold fiskeanretning med rejer og asparges
  • Tyndstegsfilet med kold kartoffelsalat
  • Mixed grøn salat med dressing
  • Frikkedeller med rødkål
  • Brie og skæreost, kiks og druer
  • Brød og smør

Couvertpris kr. 168,00

Luksus koldt bord 60

  • 3 slags sild efter ønske
  • Kold fiskeanretning med rejer og asparges
  • Røget ål med røræg
  • Flæskesteg med rødkål
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Frikadeller med rødkål
  • Leverposteg med bacon og champingnon
  • Skæreost, brie og gorgonzola med kiks og druer
  • Brød, fedt og smør

Couvertpris kr. 230,00

Receptionsmenuer

Nr. 1

  • Små græske frikadeller
  • Røget skinke med melon
  • Coustader med fyldt krydderost
  • Minicoissant med forskelligt fyld
  • Kylling orly med sauce verde
  • Oste
  • Petit Fours
  • Saltnødder
  • Oliven
  • Store kapersbær

Couvertpris kr. 198,-

Nr. 2

  • Små græske frikadeller
  • Røget skinke med melon
  • Minicoissant med forskelligt fyld
  • Kylling orly med sauce verde
  • Oste
  • Chokoladekage
  • Skiveskåret frugt
  • Saltnødder
  • Oliven
  • Store kapersbær

Couvertpris kr. 165,-

Nr. 3

  • Små frikadeller
  • Minipizzaer
  • Kylling orly med sauce verde
  • Saltimbocca
  • (små ruller af kalveinderlår i salvie og gorgonzola)
  • ¼ sandwich
  • Oste
  • Skiveskåret frugt
  • Små brownies

Couvertpris kr. 165,-

Kontakt os​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt info

​Gyrstinge Skovkro

Gyrstinge Skovhuse 33

4173 Fjenneslev

Tlf: 57 84 56 52

E-mail: info@skovkro.dk

CVR: 26482607

Find os på Facebook​

Kig forbi kroen

Gyrstinge Skovkro 

Gyrstinge Skovhuse 33

4173 Fjenneslev